ASTROCLÀSSICA
La wiki del grup de Referents Clàssics de les Manifestacions Culturals Modernes de 2n de Batxillerat del IES Matilde Salvador de Castelló de la Plana dedicada a temes d'Astronomia i Mitologia Clàssica.
supernova.jpg

La nostra intenció és treballar sobre el concepte de l'Univers que tenien els antics grecs i les visions que van aportar diferents filòsofs; també volem estudiar la projecció dels mites clàssics en relació als astres i, en general, al cel.
Aquesta serà la nostra aportació a la commemoració de l'any internacional de l'ASTRONOMIA, que es va celebrar l'any 2009.

Vam començar a treballar en tornar de les vacances de Pasqua, el 21 d'abril de 2009, en la primera part: Els primers físics i el seu concepte sobre l'univers, i ens vam posar de nou a la feina el 12 de novembre de 2009, completant la primera part, on, entre altres aportacions, vam incorporar a Hipàtia a la nostra nòmina particular de filòsofs que van contribuir notablement a l'estudi de l'univers; també vam encetar la segona part del treball, La mitologia i el cel, que deixa molt de camp per treballar en cursos vinents.

Des de que el 27 de maig de 2010 van acabar els alumnes d'aquell curs la nostra wiki no havia continuat el seu desenvolupament. Per fortuna, les alumnes que enguany formen el grup de Referents Clàssics han decidit mamprendre la feina pendent en la segona part d'aquest treball, avui 15 de gener de 2013.

Si ens voleu conèixer millor visiteu el blog del Departament de Llatí